ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ

Την απώλεια ενός πρώην αυτοδιοικητικού αλλά πάνω απ’ όλα ενός εξαιρετικού ανθρώπου, θρηνεί από σήμερα η Λαμία και ο κόσμος της Φθιώτιδας γενικότερα.

Ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων, Δήμος Καλαμπαλίκης, υπέκυψε τελικά στα τραύματα που του προκάλεσε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας (17/8) στον Άγιο Κωνσταντίνο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ηλικιωμένη.

Αν και ο άτυχος 61χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του ΓΝ Λαμίας, τελικά οι γιατροί παρά τη μάχη που έδωσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Τι συνέβη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία της Λαμίας και όχι μόνη, η είδηση του πολύ σοβαρού τραυματισμού του πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Λαμιέων, Δήμου Καλαμπαλίκη, ο οποίος για πολλές ωρες εδινε μάχη για τη ζωή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, μιας και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 61χρονος το πρωί της Δευτέρας (17/8), πραγματοποιούσε τον καθημερινό του περίπατο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδας και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, όταν 80χρονη οδηγός ΙΧ, η οποία προφανώς δεν τον είδε, τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Μάλιστα η ίδια, μιλώντας σοκαρισμένη στους αστυνομικούς για το συμβάν, υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και μάλιστα εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, λόγω της κατάστασής του, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή , δυστυχώς ομως ο τραυματισμός του αποδείχτηκε θανάσιμος .

O Δήμος Καλαμπαλίκης ηταν Συνταξιούχος αστυνομικός και είχε ασχοληθεί επι σειρά ετών με τα κοινά .Την προηγούμενη τετραετία ηταν απο τους στενότερους συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη , ενω είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος και Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Λαμιέων .

Πηγή: Λαμιακός Τύπος

Leave a Comment